tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevään kuulumisia

The LittleBigMusicin tuottaman La-Lai-la musiikkinäytelmän ennakkomyynti on alkanut, lippuja saa osoitteesta http://kauppa.littlebigmusic.net. Lippuja saa toukokuun loppuun mennessä halvemmalla ja ryhmämyynnissäkin on etuja.

Olen harjoituttanut kuluvan kevään aikana kuoroa Heinäveden musiikkijuhlien "Luominen" oratorioon, säveltänyt Haydn. En ole pitkään aikaan kuullut näin voimakasta kuoroa, teoshan ei ole mitenkään helppo kuorolle, paljon koukeroita stemmoissa ja mikä monelle laulajalle pahinta, pitäisi löytyä myös volyymiä. Ja tältä kuorolta sitä löytyy! Ainakin siis kuoron puolesta voin suositella. Harjoitukset jatkuvat vielä toukokuulle. Esitys on siis tulevana kesänä.

Olen päivättänyt Ooppera-aarioita levyäni vuoden 2013 myyntiä varten. Uudestaan on äänitetty aariat Recondita armonia, E lucevan le stelle ja Celeste Aida. Levyhän julkaistiin viime vuonna, mutta uudet versiot näihin raskaisiin aarioihin on äänitetty koska ne istuvat nyt paremmin äänelleni. (Kuuntele youtubesta : http://www.youtube.com/watch?v=Kw1ezG-mJds ja http://www.youtube.com/watch?v=9_bWT90kewQ).

Saaren Sanna iltamakiertue jatkuu vielä kolmen esityksen verran (esitykset http://www.littlebigmusic.net/kalenteri.html).

Tulevana lauantaina klo 20 alkaen on Martonvaaran kylätalolla (Tervekankaantie 17 a Martonvaara) Konsertti ja iltamatanssit. Konsertissa esitän musiikkia ooppera-aarioista operettiin ja kevyisiin italialaisiin lauluihin, loppupuolella myös rockimpaa musiikkia. Tämän jälkeen on vuorossa tanssit, joissa laulaa oppilaani Päivi Tossavainen. Olen pitänyt Päiville tunteja viime syksystä, hänellä on hyvä ääni ja kehitystä on tapahtunut reilusti. Tansseissa Päivi joutuu suoraan tulikasteeseen, kahden tanssisetin vetäminen ei ole äänellisesti mitenkään pikkujuttu ainakaan jos haluaa yhtään pitää kiinni äänellisestä qualiteetista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti