sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syyskuun kuulumisia

Syyskuun aikana on ollut monenmoista menoa. Tämän viikonlopun saldona on kaksi loppuunmyytyä Italialaista iltaa Ohvanan Kulttuuritalolla, jossa illan pääosassa oli Jari Salokankaan loihtima kolmen ruokalajin italialainen illallinen sekä tenori Esa A. Luukkaisen & Samuli Moilasen ja harmonikansoittaja Arto Tarkkosen italialainen musiikkiohjelma. Takana siis kaksi vauhdikasta iltaa ja vipinää todellakin riitti niin keittiössä kuin salin puolella.

Göteborgin suomalaisessa kirkossa pidin kirkkokonsertin syyskuun alussa, ohjelmistossa oli pianomusiikkia sekä suomalaisia ja italialaisia lauluja. Jari Salokankaan kanssa esitettiin samalla reissulla show-esitys revyymäiseen tyyliin, esitys kesti suunnilleen 50 minuuttia ja aiheet vaihtelivat rahatalouden ongelmista karppaukseen ja muuhun mukavaan! Yleisö oli suomalaista, mutta muutama kokonaan ruotsinkielinen henkilökin oli eksynyt paikalle.

Syyskuun esiintymisiin kuuluu myös viikko sitten Wanhassa Oopperassa eli Aleksanterin teatterissa pidetty lastenooppera, jonka isänä on Paavo Joensalo. Loistava tuottaja joka osaa pitää näinkin ison produktion kasassa kiitettävästi! Samalla esityksellä käytiin kesäkuun alussa Petroskoin kansallisessa teatterissa.

Laila Kinnusesta kertovan La-Lai-la musiikkinäytelmän jälkeen olen ollut harjoituspianisti-korrepetiittorina Joensuun Kaupunginteatterissa, jossa on valmisteltu tohinalla Katri Helena musikaalia. Ensi-ilta on jo ensiviikolla, mielenkiintoista mennä katsomaan miltä lopputulos vaikuttaa!
 
Oikein mieleenpainuvia tapahtumia on koko syksy ollut täynnä! Onneksi lokakuussa ehtii levätä.

 Arto Tarkkonen & allekirjoittanut esittämässä aariaa Ohvanassa

 Italialaisen illan yleisöä Ohvanan Kulttuuritalolla

Tenori Esa A. Luukkainen & Arto Tarkkonen

 Jari Salokangas Ohvanan kulttuuritalolla tällä kertaa kokin roolissa.

Aleksanterin teatterissa odottamassa esityksen alkua, esityksessä oltiin lavalla, 
yleisöä oli katsomossa vähän enemmän esityksen aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti