perjantai 20. marraskuuta 2009

Ohvanan joulunavajaiset

Ohvanan kulttuuritalolla oli joulunavajaiset 15.11. Tapahtumassa oli ohjelmatoimisto The LittleBigMusicin uuden joululevyn julkistuskonsertti, taidenäyttelyn avajaiset ja Jouluseikkailun lavasteisiin tutustuminen. Yleisöä oli paikalla reilusti yli 100 henkeä.

Joululevystä:

Olemme julkaisseet uuden uutukaisen joululevyn, "The LittleBigMusicin Joulukortti". Mukana on perinteisiä joululauluja, jotka ovat muotoutuneet joulukonserttiemme vakioiksi, sekä uutta Juha Suihkon ja Samuli Moilasen käsialaa olevia lauluja.

Laulut ovat tunnelmallisen lempeällä tavalla esitettyjä ja uskomme, että olemme saaneet taltioitua sille joulukonserttiemme tunnelman. Esiintyjinä levyllä ovat Juhan ja Samulin lisäksi ohjelmatoimiston pitkäaikaiset taiteilijat Laura Eriksson ja Taru Ratilainen.

Joululevy aloittaa myös ohjelmatoimisto The LittleBigMusicin tulevan juhlavuoden.Vuonna 2010 toimistollamme on nimittäin kymmenvuotis-synttärit. Kaikki lähti käyntiin vuonna 2000 pidetyistä joulukonserteista. Tästä syystä on myös luontevaa aloittaa juhlakautemme tällä uniikilla joululevyllä.

"The LittleBigMusicin Joulukortin" voi antaa vaikka joululahjaksi ystävälle!
Levyjä voi tiedustella minulta ja muilta The LittleBigMusicin ihmisiltä!

Kuuntele näytekappale:
http://www.littlebigmusic.net/yotonyo.mp3

Yötön yö - san Juha Suihko, säv Samuli Moilanen
laulu Laura Eriksson, Taru Ratilainen, Juha Suihko, Samuli Moilanen (myös piano)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti