perjantai 5. lokakuuta 2012

Syksyn kuulumisia

Tahdon! Tahdon! musikaalin harjoitukset etenevät tiuhaa tahtia. Kokonaisuus on jo valmis, vielä muutamia teknisiä asioita täytyy tarkistella tulevalla ensi-iltaviikolla. Lippuja on varattu jo satamäärin, joten selvästi tämä 60-luvulta lähtien ympäri maailmaa esitetty Broadway-musikaali on herättänyt kiinnostusta myös Joensuussa.

Musikaalin miespääosan esittäjä Jari Salokangas on jo toista kertaa mukana kyseisessä musikaalissa. Aiemmin hän on tehnyt Michaelin roolin Lahdessa ja käynyt kiertueellakin Joensuussa Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä vuonna 2000. Tällä kertaa naispääosan esittäjä on toinen ja onpa pianistikin vaihtunut.

Parhaillaan teemme myös maakunnassa RevyySHOWkiertuetta, joka käsittää tunnin verran parhaita paloja The LittleBigMusicin revyyesitysten parhaimmistosta viiden vuoden ajalta. Mukana on tuttuja kohtauksia ja musiikkinumeroita, mutta myös jotain täysin uutta.

Syyskuusta lähtien on äänitetty Pohjois-Karjalaisen tenorin Esa A. Luukkaisen "Lauluni" levyä. Studiossa on käynyt jo harmonikkavirtuoosi Arto Tarkkonen, lausuntataiteilija Anna-Liisa Alanko joka lausuu levyllä esimerkiksi Eino Leinon Nocturnea, näyttelijät Maria Sarkkinen ja Jari Salokangas sekä huilutaituri Pekka Mustaniemi. Kappalevalinnat lämmittävät varmasti useita kuulijoita, levylle on nimittäin päätynyt laaja otos viihteellisiä lauluja Eino Leino tulkinnoista Be my love tyyppisiin showkappaleisiin unohtamatta raskaampaa italialaista ohjelmistoa, kuten Luukkaisen bravuurikappaletta Core n gratoa.

Laitan pikimmiten kuvia tänne harjoituksista ja äänityssessioista sekä revyykiertueen annista.

Tässä on kuvia I do! musikaalin lavaustemaalauksesta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti