perjantai 20. joulukuuta 2013

LittleBigMusicin vuosi 2013

La-Lai-la päättää The LittleBigMusicin vuoden

Ohjelma- ja konserttitoimiston vuosi päättyi tiistaina 17.12. La-Lai-la musiikkinäytelmän esitykseen Teatteri Sataman salissa. Anneli Kannon kirjoittama ja Sinikka Tossavaisen ohjaama syksyllä 2013 Joensuussa esitetty musiikkinäytelmä on siirtynyt kiertueohjelmistoon ja esitettiin näin vielä kerran julkisesti. Lailan roolissa oli Maria Sarkkinen ja useissa miesrooleissa Jari Salokangas.

The LittleBigMusicin vuoteen on mahtunut mm. vierailuesitys Göteborgissa, jossa pidettiin revyytyylinen esitys suomeen liittyvistä ajankohtaisista aiheista, esiintyjinä olivat Jari Salokangas ja Samuli Moilanen, käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastasi Sinikka Tossavainen. Moilanen piti myös kirkkokonsertin Göteborgin Marian kirkossa. Konsertissa esitettiin mm. suomalaista, italialaista ja saksalaista laulu- ja pianomusiikkia. Tilaisuudessa julkaistiin myös Samulin uusi "Konsertti" niminen äänite. Esitykset saivat paikallisessa lehdistössä kiittävät arviot ja vierailuesitystä tulevalle vuodelle on alettu jo valmistella.

Alkuvuonna toteutettiin Kontiolahden kunnan tilaama Saaren Sanna monologiesitys, jonka esiintyjinä olivat Maria Sarkkinen ja Samuli Moilanen. Esitys herätti henkiin muistoja Kontiolahdella vaikuttaneesta henkilöstä jonka monet palautteesta päätellen vieläkin muistavat. The LittleBigMusicin toimipaikassa Ohvanan Kulttuuritalolla on myös ollut vilskettä, mm. Ohvanassa järjestetty Italialainen ilta on ollut suosittu ja kaikki kolme järjestettyä esitystä olivat loppuunmyytyjä. Ohvana on myös koko ajan suositumpi vierailupaikka esiintyjille, tänä vuonna
vierailemassa ovat käyneet mm. Anna-Liisa Alanko, Esa A. Luukkainen, Arto Tarkkonen ja Timoi Munne.

The LittleBigMusicin joulun ohjelmistossa oli Johann Sebastian Bachin musiikkiin perustuva konsertti, jossa esitettiin mm. vaativuutensa vuoksi harvoin kuultuja tenoriaarioita. Mukana olivat Pekka Mustaniemi, Janne Piipponen ja Samuli Moilanen. Tuleva vuosi 2014 tuo tullessaan kokonaisen oopperan, konsertteja ja musikaalikauden. Myös suositut show- ja revyynäytännöt jatkuvat tilausohjelmistossa. Vuosi 2013 on ollut The LittleBigMusicin 13. toimintavuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti