sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Vuosi 2014

Että mitäkö on vuosi 2014 sisältänyt?, kysyy taas niin moni kun vuosi lähenee loppuaan. Tokihan se on ollut mielenkiintoinen ja tekemisen puute ei ole vaivannut. Esiintymisiä on ollut reilusti yli 80, on ollut konsertteja, musikaaleja, show-esityksiä, revyytä, oopperaa, CD:n julkaisu. Produktioita ovat olleet mm. Musikaalikeitos, Lemmenjuoma ooppera, La-Lai-la musiikkinäytelmä, Verdi konsertti, Tahdon! Tahdon! musikaali, Ritva estradilla show, Kalevi Koistisen stand up show...  

Ensimmäiset "Ohvanan kesä" ja "Ohvanan joulu" pidettiin tänä vuonna Ohvanan Kulttuuritalolla. Loppuunmyytyjä esityksiä on ollut pitkin maakuntaa ympäri vuoden, samoin vähemmän myytyjä, siinä ne ovat sitten kävijämäärät tasoittuneet. Hienojen taiteilijoiden kanssa on taas yhteistyötä tehty, näistä on moni ollut ihan uusia tuttavuuksia. Eikä unohtaa sovi sitäkään, että allekirjoittaneelle tuli kesällä täyteen 10 vuotta täyspäiväisenä esiintyvänä taiteilijana. 

Ensi vuodelle on jo paljon suunnitelmia. Vuoden ensimmäinen uusi produktio on  "Maestro ja Antonio - finita la commedia", Sinikka Tossavaisen ohjaama ja käsikirjoittama esitys jossa tenori valmistautuu viimeiseen konserttiinsa ja muistelee uraansa. Tässä Jari Salokangas tekee vaativan monologiroolin ja allekirjoittaneella on lauluvastuu, mukana on aarioita oopperoista ja opereteista sekä napolilaislauluja. 

Tämä vuosi 2015 on The LittleBigMusicin 15. juhlavuosi, eli juhlintaa on jo tiedossa! Niinpä myös uusi musikaali kesälle on suunnitteilla. Tämä julkistetaan tammikuun lopussa ja veikkaanpa ettei teos esittelyjä kaipaa.

Tässäpä vielä loppiaisen kunniaksi Ave Maria viimeisestä joulun konsertista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti